1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Arslan, ATSO yönetimine veda etti

ATSO'nun ‘Fahri Üyesi’ olan Emniyet Müdürü Feyzullah Arslan, Antalya iş dünyasına destekleri nedeniyle teşekkür etti.

Antalya'dan yurt dışı göreve atanan Emniyet Müdürü Feyzullah Arslan, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Osman Budak'ı ziyaret etti. ATSO'nun fahri üyesi olan Arslan, ATSO Başkanı Budak ve ATSO Yönetim Kurulu üyeleri ile vedalaşarak, "Başta ATSO yönetimi ve meclisi olmak üzere tüm Antalya iş dünyasına görev sürem boyunca bana verdikleri destek için teşekkür ediyorum. Buradan ayrılıyorum ama kalbim Antalya'da kalacak” dedi.

Antalya'yı ‘Asayiş berkemal’ olarak bıraktığını belirten Arslan, görev döneminde Antalya Polisi ve iş dünyasının çok güzel bir işbirliği gerçekleştirdiğini söyledi. Başta ‘Görünmez Kalem Uygulaması’ ve ‘Komşu Kollama Sistemi’ gibi projelerin ATSO ve iş dünyasının desteğiyle önemli başarı kazandığını belirten Arslan, Antalya'da halkın, sivil toplum örgütlerinin ve iş dünyasının desteğiyle yaşama geçirdikleri birçok projenin İçişleri Bakanlığı'nca örnek proje olarak seçildiğini kaydetti. Arslan, "Bundan sonra yurt dışında Antalya'nın bir elçisi olacağım. Bana ne zaman bir görev düşerse emrinizdeyim" diye konuştu.

ATSO Başkanı Budak da, Emniyet Müdürü Feyzullah Arslan'ın güler yüzü ve hizmet anlayışı ile halkla polisi bütünleştirdiğini vurguladı. İş dünyasına gösterdiği yakınlık nedeniyle Arslan'ın ATSO Meclisi tarafından ‘Fahri Üye’ yapıldığını ve ‘ATSO Şeref Belgesi’ verildiğini hatırlatan Budak, "Bizlere her zaman polisin güler yüzünü gösterdiniz. Ekibinizle birlikte çok güzel projeler yaptınız. Antalya'da MOBESE sizin döneminizde kuruldu. Sizin sayenizde güvenli bir şehirde yaşıyoruz. Hizmetlerinizi unutmayacağız" dedi.

Arslan'ın Antalya'dan ayrılmasına karşın ATSO fahri üyeliğinin devam edeceğini de belirten Budak, "ATSO üyeliğiniz devam ediyor. Sizi bırakmayacağız. Yurt dışında da ATSO'nun fahri üyesi olarak bizimlesiniz" diye konuştu. ATSO Başkanı Budak, Feyzullah Arslan'a, üzerinde tarihi Kaleiçi semtinin yer aldığı seramik bir tabak hediye etti.

Emniyet Müdürü Arslan’ın ATSO ziyareti sırasında, Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (AKTOB) Başkanı Sururi Çorabatır ve yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundu. AKTOB Başkanı Çorabatır, Arslan’ın gece-gündüz turizmcilerin yanında olduğunu belirterek, kente yaptığı katkılar ve hizmetler için teşekkür etti.
 

İHA
Yayın Tarihi : 7 Temmuz 2009 Salı 12:40:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?