22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Artan sıcaklar turistleri bunalttı

Antalya’nın Kemer ilçesinde son günlerde artan hava sıcaklığı nedeniyle yerli ve yabancı turistler Ulupınar’da bulunan Botanik Restauranta akın etti.

Son günlerde artan hava sıcaklıkları beraberinde nemin de eklenmesi ile dayanılmaz bir hava oluşurken, sıcaktan bunalanların adresi yine Ulupınar oldu. Özellikle hafta sonunu Botanik Restaurant’ın büyüleyici atmosferinde geçiren yerli yabancı çok sayıda turist hem yemek yemenin hem de serinliğin tadını çıkardılar.

Sadece Restaurant değil birçok aktivitenin bulunduğu Botanik’te balık tutma aktivitesi ve kendin pişir kendin ye aktivitesi ise en çok tercih edilen aktivitelerin başında geliyor. Ayrıca mini hayvanat bahçesi ile şırıl şırıl akan sular üzerinde kurulu köşklerde ise yemek yemenin zevki bir başka oluyor.

Restaurant Sahibi Fevzi Taş, “Antalya’da hava sıcaklığı 45 derecenin üzerine çıkıyor. Ancak Ulupınar’da ve özellikle bulunduğumuz Restaurantımızdaki alanda akan sular ve ormanlık alan hava sıcaklığını oldukça düşürüyor. Gelen misafirlerimiz hem serinliyor hem de etkinliklerimiz ile güzel bir gün geçiriyorlar.

.
Yayın Tarihi : 30 Haziran 2008 Pazartesi 12:01:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?