22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Artık spor yapabilecekler

ARTIK SPOR YAPABİLECEKLER

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Kasım 2009’da hizmete açılan, ancak spor malzemesi olmadığı için öğrencilerin spor yapamadığı Altıayak İlköğretim Okulu’nun spor malzemesi ihtiyacını karşılama ve futbol sahasını düzenleme sözü verdi.

“Eğitim gönüllüsüyüm” diyen Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Kasım 2009’da hizmete açılan Varsak Altıayak İlköğretim Okulu’nu da ziyaret etti. Kepez Belediye Başkan Yardımcısı Gürsel Kaya’nın da yer aldığı ziyarette Başkan Tütüncü, Okul Müdürü Kemal Yıldız, öğretmenler, veliler ve öğrenciler ve Mahalle Muhtarı İsmail Şanlı ile bir araya gelerek, okulun ihtiyaçları hakkında bilgi aldı.

Okul Müdürü Yıldız, okulun futbol sahasının düzenlenmesini talep ederek, spor malzemesi olmadığı için de öğrencilerin spor yapamadığını belirtirken, Başkan Hakan Tütüncü, bürokratlarını arayarak, okulun futbol sahasının yapılmasını, yola hız kesici engel konulmasını istedi. Okula 10 futbol 10 basketbol, 10 voleybol topu gönderme sözü veren Başkan Tütüncü, okulun bilgisayar ihtiyacını da devlet- vatandaş işbirliği ile karşılayacaklarını kaydetti.

ARTIK SPOR YAPABİLECEKLER
İHA
Yayın Tarihi : 19 Ocak 2010 Salı 11:29:02
Güncelleme :19 Ocak 2010 Salı 17:42:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?