22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Aşçılardan pilav ve döner ikramı

MANAVGATLI AŞÇILARDAN PİLAV VE DÖNER İKRAMI

Turizm Haftası etkinlikleri çerçevesinde Manavgatlı aşçılar, Manavgat Aşçılar Derneği (MAD) önünde vatandaşlara pilav,döner ve ayran ikram etti.

Manavgat Aşçılar Derneği (MAD) Başkanı İsmail Karataş, Turizm Haftası ile ilgili yaptığı konuşmada aşçıları ‘turizmin beyaz kelebekleri’ olarak tanımladı. Kutlanan Turizm Haftası’na ‘Aşçılar Bayramı’nın ilave edilmesini istediklerini söyleyen Karataş, “Bizler turizimle içiçe yaşayan, misafirlerin damak ve göz zevkine hitap eden, gönüllü işini seven birer neferiz” dedi.

ZİNCİRİN BİRER HALKASIYIZ

Turizm ‘ehil’ ellerde ilerleyeceğine dikkat çeken Manavgat Aşçılar Derneği (MAD) Başkanı İsmail Karataş,”Eğitimi hedef seçtik. Hiçbir zaman bilgiçlik belirtileri içerisine girmek istemiyoruz. Bizler zincirin bir halkasıyız” diye konuştu.

TURİZM HİZMETLE GELİŞİR

İklimi, zengin bitki örtüsü, eski medeniyetlerin bıraktığı tarihi eser ve anıtlarla bölgenin turistler için adeta bir cennet olduğuna dikkat çeken Karataş,”Turistlere karşı güler yüzlü olmak, onları rahatsız etmemek, değerinden yüksek ve zorla satış yapmamak gerekir. Onların memnun ayrılması, bölgemize daha çok turistin gelmesini sağlar, Daha çok turist ise bizlerin de daha çok kazanması demektir” şeklinde konuştu.Turizmin yolunun barış ve kalkınmanın yolu olduğunu söyleyen Karataş, turizmin hizmetle gelişeceğini belirtti.

Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında, Manavgat Aşçılar Derneği binası önünde misafirlere pilav, döner ile ayran ikram edildi.

MANAVGATLI AŞÇILARDAN PİLAV VE DÖNER İKRAMI
MANAVGATLI AŞÇILARDAN PİLAV VE DÖNER İKRAMI
MANAVGATLI AŞÇILARDAN PİLAV VE DÖNER İKRAMI
İHA
Yayın Tarihi : 16 Nisan 2010 Cuma 15:34:01
Güncelleme :16 Nisan 2010 Cuma 15:44:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?