1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Asfalt çalışmaları sürüyor

ALAADDİN MAHALLESİNE ASFALT

Antalya’nın Korkuteli ilçe Belediyesi Asfalt çalışmalarına hız verdi. Asfalt çalışması kapsamında Alaaddin Mahallesinde Göç yolu, 221. sokak, Kızlı kahveler mevkii, Taşlı belen mevkiinde asfalt çalışması başladı.

Belirli bir plan ve program doğrultusunda ilçe genelinde cadde ve sokaklarda asfalt kaplama çalışmalarını sürdüren Korkuteli Belediyesi asfalt ekipleri, Alaaddin Mahallesinde çalışmalarına devam ediyor.

Asfalt kaplama ve yama çalışmaları için girilen her mahallede mahalle sakinlerinin takdirini toplayan Korkuteli Belediyesi ekipleri, Göçyolu, 221. sokak, Kızlı kahveler mevkii, Taşlı belen mevkiinde asfalt çalışması başlattı.

Alaaddin Mahallesinin asfalt sorununu çözmek ve en iyi hizmeti sunmak için belediye ekiplerinin hummalı bir şekilde çalışmalara devam ettiğini ifade Alaaddin Mahallesi Muhtarı Mustafa Duman, “18 yıl sonra Mahallede asfalt çalışması başladı. Bu çalışma öncesinde Belediye Başkanımıza sorunları ilettik. Kendiside her zaman her konuda bizlerin sorunlarını yerine görüp çare bulmuştur. Asfalt istedik ve 6 kilometrelik bir çalışma başlattı. Kendisine mahalleli adına teşekkür ediyorum” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Ekim 2009 Perşembe 11:05:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?