7
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Asfaltlama çalışmaları başladı

Antalya’nın Kemer ilçe Belediyesi, Belediye hizmet alanı ile Yeni Mahallede sorunlu yerlerin altyapı ve asfalt döküm işlerine başladı.

Fen İşleri Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Aslanbucak'ta yeni yapılan Belediye Hizmet Alanının asfaltsız olması nedeniyle yaz aylarında toz, kış aylarında da çamur oluşmasına neden olan yapısı bölgenin hızla şehirleşmesi ve çevre sağlığı da göz önüne alınarak, asfaltlanarak temiz bir yapıya kavuşturuluyor. Çevrede yaşayan vatandaşların devamlı rahatsız olduğu görüntü de bu sayede giderilmiş olacak.

Yine Kemer Yeni Mahallede yağmur suyu drenaj hattının yapımının devam ettiğini belirten yetkililer, bu çalışmanın bitimiyle beraber bölgenin asfaltlanarak işlemin bitirileceğini, bu çalışmanın daha önce ihalesi yapılmış planlı bir çalışma olduğu ve kış aylarında benzer çalışmaların yapılması için hazırlıkların bitmek üzere olduğu belirtildi. Toplamda 32 bin 011 metrekare asfaltın döküleceği çalışma ile Kemer Belediyesi kış hazırlıklarına ara vermeden devam ediyor.

 

iha
Yayın Tarihi : 23 Kasım 2007 Cuma 10:33:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?