7
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Asfaltlama çalışmaları devam ediyor

Şu ana kadar 583 km asfalt çalışması yapan Kepez Belediyesi, Kazım Karabekir Mahallesi'nde, toplu taşıma araçlarının kullandığı yolu asfaltlıyor. Alt yapı çalışmasının ardından mahallenin ara sokakları da asfaltlanacak.

Kepez Belediyesi, rekor seviyede gerçekleştirilen asfalt çalışmasıyla beldenin yollarını, toz ve çamurdan kurtarmaya devam ediyor. Kazım Karabekir Mahallesi'nde de sıcak asfalt çalışması yapıldı. Toplu taşıma araçlarının kullandığı 2.kilometrelik yol asfaltlandı.

Kanalizasyon ve yağmur suyu drenaj çalışmalarının tamamlanmasının ardından Kazım Karabekir Mahallesi'nin ara sokaklarının yolları da asfaltlanacak. Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner, göreve geldikleri günden itibaren, belde halkını tozlu ve çamurlu yol çilesinden kurtarmak için asfalt seferberliği başlattıklarını belirtti.

Rekor seviyede gerçekleştirilen asfalt yatırımıyla Kepezli'nin ayağının artık çamura ve toza değmediğini vurgulayan Başkan Öner, "10 yılda Kepez'e yapılan sıcak asfalttı, 2,5 yılda beldeye kazandırdık. Göreve geldiğimiz iki mahallede sıcak asfalt vardı. Şimdi 30'a yakın mahallemizin yollarına sıcak asfalt döktük. Şu ana kadar 322 kilometrelik sıcak, 263 kilometrelik sathi kaplama asfalt çalışması ile Kepez'in yolları çağdaş bir kimlik kazandırdık." dedi.

iha
Yayın Tarihi : 15 Eylül 2007 Cumartesi 18:20:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?