21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Asfaltsız yol kalmadı

Kepez Belediyesi, ana caddelerinden sonra Karşıyaka Mahallesi’nin ara sokaklarını da asfaltladı.

Kepez’in mahallelerinde değişim ve modernleşme devam ediyor. Dünün çamur ve toz içerisinde kalan yolları, rekor sıcak asfalt hizmetiyle modern bir görünüm kazanıyor. Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner’in, “Kepezlinin ayağı çamura değmeyecek” sözüyle başlattığı sıcak asfalt çalışmasıyla, mahallelerdeki yolların tamamı asfaltlanıyor.

Başkan Öner’in mahalle toplantısında, “Bitirilmeyen yollarınızı da asfaltlayacağım” sözünü verdiği Karşıyaka Mahallesi’nde sıcak çalışması başlatıldı. Ana yollarından sonra Karşıyaka Mahallesi’nin ara sokaklardaki yollara da sıcak asfalt döküldü. Gerçekleştirilen sıcak asfalt çalışmasıyla, Kepez Belediyesi’nin alt ve üst yapı hizmetiyle kentleşmeye doğru büyük bir değişimin yaşandığı Karşıyaka Mahallesi’nde, bir metrekare asfaltsız yol kalmadı. Parke kaldırımın, sıcak asfaltının ve parkının yapımıyla değeri artan mahallede, hızlı bir kentsel dönüşüm yaşanıyor.
Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner, Karşıyaka Mahallesi ile birlikte 18 mahallenin tamamında sıcak asfalt çalışmasını bitirdiklerini söyledi.

Göreve geldiklerinde Ulus ve Özgürlük Mahalleleri dışında sıcak asfalt çalışması olmadığının altını çizen Öner, “Kepez halkımıza ayağınız, çamura değmeyecek, sözü verdik. Sözümüzü gerçekleştirmek için ekibimle birlikte gece-gündüz çalıştık. 4 yılda 362 kilometre sıcak asfalt çalışması yaparak, 18 mahallenin tamamını asfaltlayarak, 35 mahallenin ana caddelerine sıcak asfalt döktük. Görev süremiz içerisinde 45 mahallede sıcak asfalt çalışması gerçekleştirmeyi hedefliyoruz.” şeklinde konuştu.

 

iha
Yayın Tarihi : 7 Mart 2008 Cuma 12:24:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?