1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Aşırı hız can aldı!

ANTALYA'da aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu kontrolden çıkan otomobil orta refüje uçup beton direğe çarptı, kazada 2 kişi öldü, 2 kişi de ağır yaralandı.

Kaza, Serik Yolu üzerinde meydana geldi. Şehir merkezinden havaalanı yönüne giden ve henüz sürücüsü belirlenemeyen 07 BGD 43 plakalı otomobil, aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu kontrolden çıkarak orta refüje uçtu, beton aydınlatma direğini devirdikten sonra durabildi. Kazada, yola savrulan 21 yaşındaki Muhammet Öksüz, 23 yaşındaki Mücahit Özmen ve 22 yaşındaki Ramazan Çayır ile araç içerisinde sıkışan 23 yaşındaki Hasan Arslan yaralandı.

Kazayı gören yoldan geçen sürücüler, itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verdi, yaralıların yardımına koştu. Sürücüler, kanlar içinde kalan yaralıları ayık tutabilmek için yoğun çaba sarf etti. Kısa sürede olay yerine gelen 4 ayrı ambulanslarla, Muhammet Öksüz'ü Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne, Mücahit Özmen'i Antalya Atatürk Devlet Hastanesi'ne, Ramazan Çayır ile araç içerisinden itfaiye tarafından çıkartılan Hasan Arslan ise Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Ameliyata alınan yaralılardan Muhammet Öksüz ile Hasan Arslan yapılan tüm müdahalelere karşın kurtarılamadı. Tedavisi devam eden Mücahit Özmen ile Ramazan Çayır'ın hayati tehlikelerinin sürdüğü belirtildi.

Kaza sonrası polis, hayatını kaybeden gençlerin cep telefonlarıyla yakınlarına ulaşmaya çalıştı. Sürücüyü tespit edemeyen polis, otomobilin direksiyonundan parmak izi ve kan örneği aldı.

Kaza sonrası Öksüz ve Arslan'ın cesetleri Adli Tıp morguna götürülürken, parçalanan beton direk ve hurdaya dönen otomobil de çekici yardımıyla kaldırıldı. 

İHA
Yayın Tarihi : 6 Mayıs 2009 Çarşamba 09:58:16
Güncelleme :6 Mayıs 2009 Çarşamba 10:02:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?