1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Aşırı hız kaza getirdi!

Alanya ilçesi Mahmutlar beldesinde, direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü, önce Rus kadına, ardından çöp konteyneri ve araçlara sonra da yol kenarında park halindeki karpuz yüklü kamyonete çarptı. Kazada, Rus turist hayatını kaybetti.

Mahmutlar beldesi D-400 Karayolu'nda bir araç sürücüsü adeta dehşet saçtı. Mustafa B. yönetimindeki 07 E 9239 plakalı araç, aşırı hız nedeniyle kontrolden çıktı. Karayolları standardında olmayan ve kaldırımı bulunmayan yolda aşırı hız yapan sürücü, 51 yaşındaki Rus uyruklu Galina Zubareva'ya ardından çöp konteyneri ve iki araca çarparak durabildi.

Rus turistin kazanın bulunduğu yerin yanında bulunan ve Class Otel'de tatil için kalan kız kardeşinin yanına gittiği öğrenildi. Alanya'da yerleşik yaşadığıöğrenilen Rus uyruklu Galina Zubareva'nın Mahmutlar beldesinden ev alarak burada yaşadığı belirtildi. Kaza anı güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi.

Araçlar hurdaya dönerken, bölge trafik ekipleri güvenlik önlemi aldı.

KARDEŞİ PERİŞAN OLDU

Otelden olan bitenleri izlemek için inen kız kardeşi Elena Perşina da, ablasının öldüğünü anlayınca şok oldu. Perşina, çevredeki vatandaşlar ve otel görevlileri tarafından güçlükle sakinleştirildi. Kaza raporlarının ardından Rus turistin cenazesi Alanya Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

SÜRÜCÜ YARALANDI

Kaza yapan sürücü yaralanarak Alanya Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Sürücünün hayati tehlikesi olmadığı ve jandarma tarafından gözaltında tutulduğu ifade edildi.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Mayıs 2009 Perşembe 18:40:49
Güncelleme :28 Mayıs 2009 Perşembe 18:54:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?