21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Aşırı hız kazası: 4 yaralı

ANTALYA'DA TRAFİK KAZASI: 4 YARALI

Antalya'da aşırı hız ve hatalı sollamadan kaynaklanan kaza sonrası 4 kişi yaralandı. Kazada direksiyon hakimiyetini kaybedip yağmur suyu drenaj kanalına düşen ve araçta sıkışan sürücüyü, itfaiye ekipleri zorlukla bulunduğu yerden kurtardı.

Edinilen bilgiye göre, Antalya Akdeniz Sanayi Sitesi'nde demir doğrama işinde çalışan 3 işçi, mesai sonrası Dumlupınar Bulvarı'ndan Adnan Felekler Caddesi üzerinde bulunan evlerine gitmek istedi. 07 EAF 21 plakalı Muzaffer M.'nin kullandığı araç, hatalı sollama ve dikkatsizlik sonucu karşı şeritten gelen, sürücüsü ve plakası alınamayan araca çarptı.

Çarpma sonucu direksiyon hakimiyetini kaybeden araç, Adnan Felekler Caddesi'nde bulunan yağmur suyu drenaj kanalına uçtu. Araç içinde bulunan Aziz Can ve adı öğrenilemeyen diğer işçi hafif yaralı olarak olay yerine gelen 112 Acil Servis Ambulansı ile hastaneye kaldırıldı.

Araçta sürücü konumunda bulunan Muzaffer M. ise ön koltukta sıkıştı. Vatandaşlar tarafından çağırılan Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı itfaiye ekipleri, demir kesme makinesi ile sürücüye müdahale etti. Büyük uğraş sonucu sürücüyü sıkıştığı yerden çıkaran itfaiye ekipleri, polis ve vatandaşlar yardımı ile ağır yaralanan sürücüyü kanaldan sedye ile birlikte ambulansa götürdü.

Plakası öğrenilmeyen araç sürücüsünün kaza sonrası yaralandığı ve çevrede bulunanlar tarafından hastaneye kaldığı öğrenilirken, diğer 3 kişi Antalya'da bulunan çeşitli hastanelere gönderildi.

ANTALYA'DA TRAFİK KAZASI: 4 YARALI
ANTALYA'DA TRAFİK KAZASI: 4 YARALI
İHA
Yayın Tarihi : 16 Şubat 2011 Çarşamba 19:54:05
Güncelleme :17 Şubat 2011 Perşembe 11:28:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?