1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Aşırı hız ölüm getirdi

Antalya'nın Alanya ilçesinde meydana gelen trafik kazasında bir kişi hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, Alanya'dan Antalya istikametine doğru 07 NEL 97 plakalı otomobili ile yola çıkan, Fevzi Alaydın (20), Atatürk Caddesi Mola Kavşağı'nda bir aracı solladıktan sonra aşırı hız nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybetti.

Yol kenarındaki ağaçlara çarptıktan sonra İlçe Tarım Müdürlüğü'nün bahçe duvarına vurarak takla atan araç, otobüs durağına oradan da sinyalizasyon direğine çarptı.

Hurdaya dönen otomobilin ön koltuğundan arkaya doğru fırlayan Fevzi Alaydın, olay yerinde hayatını kaybederken kazayı gören sürücüler tarafından olay, polis ve 112 Acil Servis'e bildirildi.

Alanya Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme Büro Amirliği ekipleri gerekli raporu tuttuktan sonra ceset, otopsi yapılmak üzere Alanya Belediye Mezarlığı Morguna kaldırıldı. Aşırı alkollü olduğu öğrenilen Fevzi Alaydın'ın cenazesi ikindi namazına müteakip Bektaş Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Bu arada oğlunun öldüğünü tutuklu bulunduğu Alanya L Tipi Cezaevinde öğrenen baba Mehmet Emin Alaydın (50), cenazeye katılamadı.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Nisan 2009 Cumartesi 20:07:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?