1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Asırlık çınara doğum günü partisi

Girit Adası'ndan göçerek Side'ye yerleşmiş bir ailenin çocuğu olarak 1909 yılında Side'de dünyaya gelen Fatma Çoban, 100. doğum gününü çocukları, torunları ve torunlarının çocuklarıyla birlikte pasta keserek kutladı.

Side'de, The End Restaurant'ta düzenlenen doğum gününde Fatma Çoban'ı Side'de yaşamlarını sürdüren çocukluk arkadaşları yalnız bırakmadı.

Girit Adası'ndan göç ederek Side'ye yerleşenlerin ikinci kuşağı olarak 1909 yılında Side'de dünyaya gelen Fatma Çoban'ın çocukları tarafından düzenlenen 100. doğum yıldönümü Çoban'ın çocuklarını, torunlarını, torunlarının çocuklarını, kardeşlerinin çocuklarını ve Çoban'ın Side'de yaşamlarını sürdüren az sayıdaki çocukluk arkadaşını bir araya getirdi.

Beş çocuğundan 4'ü hayatta olan Fatma Çoban'ın 17 torunu 24 torununun çocuğu bulunuyor. 100 yaşını geride bırakırken çocukları, torunları, torunlarının çocukları, yeğenleri, akrabaları ve çocukluk arkadaşlarıyla bir arada olmaktan dolayı son derece mutlu olduğu gözlenen Fatma Çoban, kendisi için hazırlanan doğum günü pastasını keserken duygulandı. Etrafındaki sevgi yumağı karşısında zaman zaman sulanan gözlerini silen Çoban, kendisi için böyle anlamlı bir organizasyon yapan evlatlarına ve doğum gününe
katılanlara teşekkür etti.

iha
Yayın Tarihi : 5 Ocak 2009 Pazartesi 22:28:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?