21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Asker uğurlamada facia!

Antalya Alanya karayolunun Manavgat'a bağlı Kızılot beldesinde meydana gelen kazada, asker arkadaşlarını uğurlayan iki genç otobüsün arkasında konvoy oluştururken yol kenarındaki araca çarptı. Kazada motosiklet sürücüsü ve arkadaşı hayatını kaybetti.

Okurcalar beldesinde arkadaşlarını askere göndermek amacıyla otobüse bindiren bir grup genç otobüsün ardından konvoy yaptı. Kızılot beldesinde bulunan Cristal Admiral Otel önüne gelindiğinde Osman Yılmaz'ın kullandığı 07 NPA 84 plakalı motosiklet yol kenarında yolcu indiren Ejder Hançerkaya'nın kullandığı 07 H 5219 plakalı midibüse arkadan çarparak yola savruldu. Motosikletin midibüse çarpmasının ardından aynı istikamette seyir halindeki 07 JA 044 plakalı aracın gençlere çarparak kaçtığı iddia edildi.

Asker uğurlama konvoyunda bulunan Mustafa Burak B yönetimindeki 07 LY 006 plakalı otomobil de çarpıp kaçtığı iddia edilen araca çarparak durabildi. Bu araca da Enes Yılmaz'ın kullandığı 07 NVZ 42 plakalı motosiklet çarptı.

İKİ GENÇ ÖLDÜ

Kazada, 07 NPA 84 plakalı motosikletin sürücüsü Osman Yılmaz kaza yerinde hayatını kaybederken arkasında oturan arkadaşı Tunahan Karaduman da ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılırken yolda öldü.

Kazaya karıştığı iddia edilen 07 JA 044 plakalı aracın sürücüsü Kemal Demir'in olaydan bir süre sonra güvenlik güçlerine teslim olduğu bildirildi. Kazanın ardından Manavgat-Alanya karayolunun Manavgat istikameti uzun süre trafiğe kapanırken trafik tali yoldan verildi. Kazayı duyan ölen gençlerin yakınları ve arkadaşları sinir krizleri geçirdi.

Manavgat Devlet Hastanesi morguna kaldırılan cenazeler Antalya Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

iha
Yayın Tarihi : 8 Eylül 2011 Perşembe 12:32:53
Güncelleme :10 Eylül 2011 Cumartesi 11:53:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?