7
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Aşkı için kendini asarak intihar etti

ANTALYA'nın Kaş İlçesi'nde 22 yaşındaki Mehmet Solakoğlu, 4 gün önce 19 yaşındaki H.S.'yi kaçırdı. İkili, dün sabaha karşı jandarmaya teslim oldu. Genç kızın zorla kaçırıldığı ve tecavüze uğradığını söylemesi üzerine gözaltına alınan Solakoğlu, nezarethane tuvaletinde tişörtüyle kendini asarak intihar etti.

Kısa süre önce askerliğini tamamlayıp memleketi Kaş'ın Karadağ Köyü'ne gelen Mehmet Solakoğlu, uzun süredir görüştüğü Divril Köyü'nde oturan H.S.'yi geçen cuma günü Gömbe Yaylası'na kaçırdı.

Daha önce genç kızı 3 kez isteyen Solakoğlu'nun ailesi, kaçırılma olayının ardından H.S.'nin anne ve babasıyla görüşerek, barışma teklifinde bulundu. Ancak S.'nin anne ve babası teklifi kabul etmeyerek, kızlarının kaçırıldığına dair Kaş Jandarma Merkez Karakol Komutanlığı'na şikayette bulundu.

Durumdan haberdar olan Mehmet Solakoğlu, dün sabaha karşı genç kızla birlikte Gömbe Jandarma Karakolu'na giderek, teslim oldu. Jandarma ekipleri, Solakoğlu ile H.S.'yi Kaş Jandarma Merkez Karakol Komutanlığı'na götürdü. Burada anne ve babasıyla görüşen H.S., ifadesinde zorla kaçırıldığını ve tecavüze uğradığını kaydetti. Genç kızın ifadesi üzerine Mehmet Solakoğlu gözaltına alınarak, nezarethaneye kapatıldı.

Mehmet Solakoğlu, dün saat 17.00 sıralarında nezarethanenin tuvaletinde tişörtüyle kendini asarak intihar etti. Jandarma tarafından bulunan ceset, olay yerindeki incelemenin ardından otopsi için Akdeniz Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp Kurumu Morgu'na getirildi. Kan ve doku örnekleri alınan Solakoğlu'nun cenazesi, toprağa verilmek üzere yakınları tarafından Kaş'a götürüldü.

Soner KOCAER/DHA
Yayın Tarihi : 7 Ağustos 2007 Salı 18:13:28
Güncelleme :9 Ağustos 2007 Perşembe 09:37:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
cem karayılan IP: 88.232.190.xxx Tarih : 11.08.2007 10:03:18
slm ya kız yanlıs yapmıs cooook kotü olmus allah sabır versin ailesine