1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

ASMEK 2. dönem kayıtları başlıyor

ASMEK İKİNCİ DÖNEM KAYITLARI BAŞLIYOR

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından ücretsiz düzenlenen Antalya Sanat ve Mesleki Eğitim Kursları’nın (ASMEK) ikinci dönem kayıtları 4-10 Ocak tarihleri arasında kurs merkezlerinde yapılacak. Şubat ayında başlayacak kursların ağırlıklı olarak ilk dönemin devamı niteliğinde olacağı, bazı branşlarda yeni kurslar açılacağı, kurslarla ilgili detaylı bilginin isei www.asmek.org.tr adresinden alınabileceği bildirildi.

Yaygın Eğitim Şube Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen Milli Eğitim Bakanlığı sertifikalı ASMEK kayıtları 4 Ocak Pazartesi sabahı saat 08.30’da başlıyor. 10 Ocak’a kadar devam edecek kayıtlar, Çaybaşı, Varsak, Yeşilbayır, Karşıyaka, Konyaaltı, Lara, Atatürk ve Yenimahalle Semt Evi kurs merkezlerinde gerçekleştirilecek. İkinci dönemde yabancı dil, meslek edindirme, bilgisayar, sanat, sosyal ve kültürel olmak üzere 5 ana dalda 239 sınıf açılacak. Meslek edindirme başta olmak üzere ekim ayında başlayan kursların büyük çoğunluğu ikinci dönemde de devam edecek. İkinci dönemde ayrıca Çince, İngilizce, Rusça, Almanca, bilgisayar kullanımı, bilgisayar destekli tasarım, internet ve e-posta, bağlama, gitar, kadın üst giyim dikimi, takı kursu, misinalı çivili örgü, ipek kurdele yapımı, ebru, diksiyon, okuma yazma kursları da açılacak.

ASMEK’in ikinci dönem kurslarına kayıt olmak isteyen kursiyerlerin, nüfus cüzdanı fotokopisi, diploma fotokopisi, 2 vesikalık fotoğraf, 2’nci kademesi açılan kurslara kayıt olmak için aynı kursun 1’inci kademe sertifikası, web tasarımcısı ve grafik animasyon kursları için ‘bilgisayar işletmenliği’ sertifikası, halk oyunları kurs kaydı içinse sağlık raporu getirmesi ve form doldurması gerektiği bildirildi.

İHA
Yayın Tarihi : 29 Aralık 2009 Salı 15:58:03
Güncelleme :29 Aralık 2009 Salı 19:16:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?