21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

ASMEK 3 Ekim'de başlıyor

Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitim Kursları'nın yeni eğitim öğretim dönemi 3 Ekim'de başlıyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitim Kursları'nın (ASMEK), yeni eğitim öğretim dönemi hazırlıklarını tamamladığı, yeni eğitim öğretim döneminin 3 Ekim'de başlayacağı bildirildi. 68 branşta açılan 343 kursa, 8 bin 12 kişinin kayıt yaptırdığı açıklanırken, kursların sonunda kursiyerlere Milli Eğitim Bakanlığı onaylı sertifika verildiği hatırlatıldı.

Varsak, Yeşilbayır, Karşıyaka, Kepez, Lara, Konyaaltı, Altınova, Çaybaşı kurs merkezleri ile Akdeniz Sanayi Kültür Merkezi ve Atatürk Kütüphanesi'nde gerçekleştirilecek kurslarda Adli Takip Elemanı, Çöp Toplama Personel Eğitimi, Ev Hizmetleri, Ev Yemekleri Hazırlama, Evde Basit Onarımlar, Fotoğraf Çekimi, Bilgisayarlarda Görsel Programlama, Hızlı Klavye, İnternet Programcısı, Temel Muhasebe, Usta Öğreticilik ve Özürlü Bakımı'nın ilk kez ASMEK öğrencileriyle buluşacağı ifade edildi.

Öte yandan Çamlıbel ve Santral Aile Danışma Merkezlerinde vatandaşların taleplerine göre kurslar açılacağı, konservatuvarda ise uygulamalı olarak sertifikalı tiyatro kursları verileceği belirtildi.

iha
Yayın Tarihi : 29 Eylül 2011 Perşembe 13:14:01
Güncelleme :29 Eylül 2011 Perşembe 13:22:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?