1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

ASMEK kurslarına yoğun ilgi

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin, Milli Eğitim Bakanlığı sertifikalı ücretsiz Antalya Sanat ve Meslek Eğitim Kursları (ASMEK) 2008-2009 öğretim yılı ikinci dönem kayıtlarına Antalyalılar yoğun ilgi gösterdi. ASMEK ikinci dönem kurslarına tam 5 bin 85 kişi başvurdu.

Antalya Sanat ve Meslek Eğitim Kursları ikinci dönem kurslarına Antalyalılardan yoğun talep. ASMEK’in bilgisayar grubuna bin 951, sosyal, sanat ve meslek kurslarına 970, yabancı dil kurslarına ise tam 2 bin 164 kişi kayıt yaptırdı. Binlerce kişinin meslek ve iş sahibi olmasına vesile olan kursların ikinci dönem derslerinin ocak ayı sonundan itibaren kademe kademe başlayacağı bildirildi.

İkinci dönem kurslar, Haşim İşcan, Atatürk Kültür ve Sanat Evi, Karşıyaka, Konyaaltı, Lara, Yenimahalle Semtevi, Yeşilbayır ve Varsak kurs merkezlerinde 42 branş ve 239 grupta başlayacak. 4 yılda 35 bin kursiyeri meslek sahibi yapan ASMEK'in, ikinci dönem kayıtlarından sonra bu rakam 40 bini aşacak. Eğitim kurslarına kayıt yaptıran kursiyerlerde, başta Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel olmak üzere, ASMEK Genel Koordinatörü Ebru Türel ve ekibine teşekkür etti.

iha
Yayın Tarihi : 14 Ocak 2009 Çarşamba 23:13:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?