21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

ASMEK'ten yemek sergisi

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Sanat ve Mesleki Eğitim kurslarına katılan aşçı adayları yaptıkları lezzetli yemekleri sergiledi.

ASMEK bünyesinden açılan Aşçılık kursuna katılan 139 kursiyerin yaptığı yemeklerden oluşan serginin açılışını Antalya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Deniz Köken, Milli Eğitim Müdürlüğü Yaygın Eğitimden Sorumlu Şube Müdürü Erdem Kaya ve vatandaşlar katıldı.

Aşçılık kursuna katılımın yoğun olduğunu söyleyen Antalya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Deniz Köken, "ASMEK bu yıl bir ilke imza atarak aşçılığın yanı sıra kat görevlisi ve kat şefleri yetiştirmek amacıyla da kurslar açtı. Kurslar sayesinde 50'ye yakın kursiyer kat hizmetleri ve aşçılık alanında otellerde iş buldu. Turizm sektörüne vasıflı eleman yetiştirmek amacıyla bu kursları düzenliyoruz."dedi.
Milli Eğitim Müdürlüğü Yaygın Eğitimden Sorumlu Şube Müdürü Erdem Kaya ise, " 139 kursiyer başarıyla mezun oldu. Kursiyerleri azimlerinden dolayı kutluyorum. Kısa süre sonra mutlaka iş bulacaklardır" dedi.

 

.
Yayın Tarihi : 8 Mayıs 2008 Perşembe 11:52:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?