21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Astım hastası şahıs ölü bulundu

Sivas'tan tatil için Antalya'ya gelen Aydın Çamlı'nın cesedi, komşuların evden gelen kokuları polise şikayet etmesi sonucu bulundu.

Sivas'tan tatil yapmak amacıyla Antalya'ya geldiği iddia edilen Aydın Çamlı, Almanya'da bulunan akrabalarının evine yerleşti. Çamlı'nın uzun süre apartmanda görünmemesinin ardından daireden gelen kötü kokuları fark eden komşular polise haber verdi.

Olay yerine gelen polis kilitli kapıyı açtığında astım hastası olan Çamlı'nın cesediyle karşılaştı. Salondaki kanepe üzerinde yatar halde bulunan Çamlı'nın cesedi üzerinde inceleme yapan polisler boğuşma ve darp izine rastlamadı.

Yapılan araştırma sonucu 10 gün önce öldüğü tahmin edilen Çamlı'nın cesedi otopsi yapılması amacıyla Adli Tıp morguna kaldırıldı. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Eylül 2008 Çarşamba 10:08:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
neslihan ÇAMCI IP: 84.61.120.xxx Tarih : 17.09.2008 13:35:54

yaptıgınız haber için teşekkür ederiz fakat ben bir kaç düzeltme yapmak istiyorum...vefaat eden kişi bizim amcamız Aydın ÇAMCI`dır.. Kendısı Sivasta değil almanyada yaşayıp antalyaya tatile gelmiştir... kaldığı evde abisinin evidir..