22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Astsubaylardan anıt teşekkürü

ASTSUBAYLARDAN ANIT TEŞEKKÜRÜ

İzmir'de yaşayan 2 emekli astsubay, Şehit Astsubay Süleyman Gür anısına anıt yaptıran Belediye Başkanı Özgenç'e teşekkür için Gazipaşa'ya geldi.

İki emekli hava astsubayı, Şehit Astsubay Kıdemli Üstçavuş Süleyman Gür anısına anıt yaptıran Gazipaşa Belediye Başkanı Cemburak Özgenç'i makamında ziyaret etti. Emekli astsubaylar Başkan Özgenç'e üzerinde 'Şehitlerimiz için yaptıklarınıza minnettarız' yazılı bir tablo takdim etti. Emekli Hava Astsubayı Çağatay Uysal duygularını, “İlk defa bir şehit astsubay için anıt dikildiğini gördük. Şehit olan çok sayıda arkadaşımız oldu ama hiçbirinin adı ne bir caddeye ne de bir sokağa verildi. Başkanın sergilediği bu davranış bizi çok duygulandırdı ve gururlandırdı. Bunu yapan başkana bizzat teşekkür etmek ve elini sıkmak istedik. Bunun için İzmir'den geldik” dedi.

Belediye Başkanı Cemburak Özgenç ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Anıt açılışını yaptıktan sonra olayın basına yansıması ile birlikte Türkiye'nin değişik birçok yerinden teşekkür telefonu aldım. Telefonda ağlayarak konuşamayanlar bile oldu. Bizler de duygulandık tabii. Yaptığımız işin önemsenmesi bizi mutlu etti. Bu anıt ileriki nesillere bir mirastır” diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Aralık 2010 Çarşamba 10:49:03
Güncelleme :22 Aralık 2010 Çarşamba 16:02:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?