7
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

At çiftliğinde esrarengiz cinayet

Antalya'nın Manavgat İlçesi'nde, at çiftliğinde bir kişi ölü olarak bulundu. Olayla ilgili olarak 4 şüpheli, jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı.


Edinilen bilgiye göre, Murat Gözüyeşil (36), 7 yıldır seyis olarak çalıştığı Manavgat'ın Sorgun Mahallesi Titreyengöl mevkiinde bulunan Teksas At Çiftçiliği bahçesinde öldürülmüş olarak bulundu. "Moris" lakaplı Murat Gözüyeşil'in cesedini bulan çiftlik sahipleri, durumu Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı'na bildirdi. Çiftliğe gelen jandarma ekipleri, olayla ilgili çok yönlü araştırma başlattı.

At çiftliğinde çalışan ve adının açıklanmasını istemeyen bir görgü tanığı, "Murat Gözüyeşil ile birlikte 2 gün önce alkol aldığımız sırada, gece yarısı beyaz bir otomobil çiftliğe yanaşarak, içinde yanıcı madde bulunan şişeyi çiftliğe attılar. Çıkan yangını söndürmeye çalıştığımız sırada Murat Gözüyeşil ortadan kayboldu. Murat Gözüyeşil'i kaçıranlar, cinayetin ardından cesedi çiftliğe attılar" dedi.

Jandarma ekiplerinin çalışmaları sonunda cinayetle ilişkisi bulunduğu tahmin edilen 4 şüpheli gözaltına alındı. Cinayetin alacak-verecek meselesi yüzünden çıkmış olabileceği
iha
Yayın Tarihi : 19 Şubat 2007 Pazartesi 19:20:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?