22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Atatürk Fotoğrafları Sergisi ilgi görüyor

Kepez Belediyesi’nin, Ulu Önder’in aramızdan ayrılışının 70. yıldönümü dolayısıyla hazırladığı Gezici Atatürk Fotoğrafları Sergisi’ne, öğrenciler büyük ilgi gösteriyor.

Kepez Belediyesi, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu, Milli Mücadele’nin lideri Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, fotoğraf sergisiyle öğrencilerle buluşturuyor. Kepez Belediyesi’nin, Ulu Önder’in aramızdan ayrılışının 70. yıldönümü dolayısıyla “Gezici Atatürk Fotoğrafları Sergisi” açmıştı.

Atatürk’ün daha önce yayınlanmayan fotoğraflarından oluşan sergi, bir araçla bölgedeki okulları dolaşıyor. Bu sergi ile Kepez’deki çocuklar, Ulu Önder’in daha önce göremedikleri fotoğraflarını görme şansı buluyor.

Gezici Atatürk Fotoğrafları Sergisi, Karşıyaka Mahallesi’ndeki Perihan Esat Arar İlköğretim Okulu’nda da öğrencilerin ziyaretine açıldı. Atatürk’ün fotoğraflarını görmek isteyen öğrencilerde serginin yapıldığı aracın önünde uzun bir kuyruk oluşturdu. Çocuklar da, kendilerine Cumhuriyeti emanet eden Atatürk’ün, fotoğraflarının yer aldığı sergiyi ilgiyle izledi.

Öğrenciler, daha önce hiç görmedikleri Atatürk’ün fotoğraflarını görmenin heyecanını yaşadı. Kepez Belediyesi’nin, Ulu Önder’in aramızdan ayrılışının 70. yıldönümü dolayısıyla hazırladığı Gezici Atatürk Fotoğrafları Sergisi, ilçedeki 60 okuldaki öğrencilerle buluşacak.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Kasım 2008 Cuma 14:38:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?