21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Atatürk sevdiği şarkılarla anıldı

ATATÜRK SEVDİĞİ ŞARKILARLA ANILDI

19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında, Antalya Kültür Merkezi'nde 'Atatürk'ün Sevdiği Şarkılar' konulu konser düzenleyen Kepez Belediyesi Türk Halk ve Türk Sanat Müziği Korosu, salonu dolduran izleyicilere unutulmaz bir müzik ziyafeti yaşattı.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'nün desteğiyle 2009 yılında kurulan Türk Halk ve Türk Sanat Müziği Korosu, verdiği konserlerle Antalyalıları ve Kepezlileri müzikle buluşturmaya devam ediyor.

Kepez Belediye Başkan Yardımcısı Gürsel Kaya ve çok sayıda izleyicinin katıldığı, Antalya Kültür Merkezi'nde (AKM) düzenlenen gecede, şefliğini Mahmut Özmen'in yaptığı Türk Halk Müziği Korosu, Atatürk'ün büyük beğeniyle dinlediği türkülerden oluşan repertuarlarıyla müzik severlerden tam not aldı.

Atatürk'ün sevdiği Halk ve Sanat müziği eserlerinin icra edildiği gecenin, ikinci bölümünde sahneye çıkan, şefliğini Tahir Çetin'in yaptığı Türk Sanat Müziği Korosu, seslendirdiği şarkılarla izleyicilere unutamayacakları bir gece yaşattı.

Kepez Belediye Başkan Vekili Rüştü Peker, gece sonunda Türk Halk ve Türk Sanat Müziği koro üyelerine birer çiçek takdim etti.

ATATÜRK SEVDİĞİ ŞARKILARLA ANILDI
ATATÜRK SEVDİĞİ ŞARKILARLA ANILDI
İHA
Yayın Tarihi : 18 Mayıs 2011 Çarşamba 14:40:05
Güncelleme :18 Mayıs 2011 Çarşamba 15:13:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?