22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Atatürk stadyumu yeniden düzenlendi

Antalya’nın Korkuteli ilçesinde bulunan 100.yıl Atatürk stadyumu İlçe Belediyesinin çalışmaları ile hazır hale getirildi. 

15 günlük bir çalışma ile Futbol oynamaya hazır hale getirilin 100.Yıl Atatürk stadyumunda incelemelerde bulunan Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Antalya şube başkanı Abdullah Tanyolaç, Antalya İl futbol temsilcisi İbrahim Güllüpınar, Amatör spor kulüpler federasyonu (ASKF) başkanı Metin Bulut, İlçe Belediye Başkanı Adnan Uğurlu, Korkutelispor Genel Kaptanı Mustafa Ateş, Teknik Direktör Hüseyin Özdilmen, Korkutelispor Başkan yardımcısı Arif Çoraman stadyumda inceleme yaptılar. 

Belediye ekipleri tarafından hazır hale getirilen stadyumda bu hafta sonu Korkutelispor-Yeşibayır Belediyespor karşılaşması yapılacak.
Haftae sonu oynanacak maç öncesi tüm hazırlıkların yapıldığını söyleyen Genel kaptan Mustafa Ateş, artık sporseverlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyoruz. 15 günlük bir çalışma ile stadyumu hazır hale getirdik. Bu konuda maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen Belediye personeline ve Belediye Başkanına ve İl Futbol temsilcilerimize teşekkür ediyoruz dedi.
iha
Yayın Tarihi : 28 Eylül 2006 Perşembe 14:26:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?