22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Atatürk törenlerle anıldı

ATATÜRK'Ü ANMA TÖRENLERİ

Antalya'nın Kepez ilçesinde düzenlenen törenlerle Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ölümünün 72. yılında anıldı.

Törene Kepez Kaymakam Mehmet Ali Özyiğit, Kepez İlçe Garnizon Komutanı Yüzbaşı Vahittin Kalay, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM)'nde grubu bulunan partilerin ilçe başkanları, ilçe kamu kurum ve kuruluşlarının müdürleri ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı. Törende Kaymakam Özyiğit, Başkan Tütüncü, İlçe Garnizon Komutanı Kalay ve siyasi partilerin ilçe başkanları, Atatürk büstüne çelenk sundu. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından Karatay Lisesi'nin Yeni Mahalle Semtevi'nde düzenlediği Atatürk'ü anma programına geçildi.

Okul Müdürü Ahmet Öz ve Tarih Öğretmeni Remzi Aras'ın konuşmalarının ardından Karatay Lisesi öğretmenleri ve öğrencileri, Atatürk'ün hayatını, Milli Mücadele dönemini ve ölümünü anlattıkları 'Atatürk'ü Anlamak' adlı bir sunum yaptı. Sunumun ardından tişörtlerinde 'Ne mutlu Türküm diyene' yazan anaokulu öğrencileri de ellerinde Türk bayrağı ve Atatürk posteri ile sahneye çıktı. Tören, protokolün semtevinin fuayesindeki Atatürk resimleri sergisini gezmesiyle sona erdi.

ATATÜRK'Ü ANMA TÖRENLERİ
ATATÜRK'Ü ANMA TÖRENLERİ
ATATÜRK'Ü ANMA TÖRENLERİ
İHA
Yayın Tarihi : 10 Kasım 2010 Çarşamba 13:54:02
Güncelleme :10 Kasım 2010 Çarşamba 14:10:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?