22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

ATB iftar geleneğini sürdürüyor

ATB İFTAR YEMEĞİ GELENEĞİNİ İLÇELERDE SÜRDÜRÜYOR

Antalya Ticaret Borsası (ATB) Ramazan ayı nedeniyle Korkuteli, Elmalı’dan sonra Aksu ilçesinde de iftar yemeği düzenledi.

İftar yemeğinden önce ATB Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çandır, ATB Meclis Başkanı Hüseyin Cahit Kayan ve ATB yönetim kurulu üyesi İbrahim Köseoğlu ile Aksu Kaymakamı Raif Özener’i makamında ziyaret etti.

ATB yönetimi tarafından Aksu Anadolu Öğretmen Lisesi futbol sahasında düzenlenen iftara, ATB Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çandır, ATB Meclis Başkanı Hüseyin Cahit Kayan, Antalya Vergi Dairesi Başkanı Mahmut Sütçü, SGK Başkanı Selim Erol, ATSO Başkanı Çetin Osman Budak, Antalya Barosu Başkanı Zafer Köken, Antalya Süs Bitkileri ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Başkanı Osman Badatlıoğlu, Antalya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Mustafa Erdem, Ziraat Bankası Aksu Şube Müdürü Selçuk Öztürk, ATB yönetim kurulu üyeleri, meclis üyeleri, borsa personeli ve borsaya kayıtlı üyeler katıldı. İftarın ardından okunan yemek duasından sonra davetliler bir süre sohbet etti.

ATB İFTAR YEMEĞİ GELENEĞİNİ İLÇELERDE SÜRDÜRÜYOR
İHA
Yayın Tarihi : 3 Eylül 2010 Cuma 11:59:00
Güncelleme :3 Eylül 2010 Cuma 14:01:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?