1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

ATB'den eski üyelere plaket

Yeni seçilen Antalya Ticaret Borsası Meclisi 2009 yılının ilk toplantısını Borsa Toplantı Salonunda gerçekleştirdi. 2009 yılında Meclis olarak öncelikli yapılacak çalışmalarla ilgili konuların görüşüldüğü toplantıda, geçmiş dönem ATB Meclisinde yer almasına rağmen, bu dönem meclise girmeyen isimlere teşekkür plaketi verildi.

Plaket töreninden önce bir konuşma yapan Antalya Ticaret Borsası Başkanı Ali Çandır “geçen dönem birlikte çalıştığımız arkadaşlarımıza yürekten teşekkür ediyorum.Onlarla bir çok önemli proje ve beraberinde güzelliği paylaştık. Zaman zaman daha iyi hizmet için karşı karşıya gelerek fikirlerimizi tartıştırdık. Her şey egoların tatmini için değil,daha iyiyi ortaya koyabilmek içindi” dedi.

Daha sonra eski meclis üyelerine plaket verme törenine geçildi.Törende; ATB Yönetim Kurulu Başkan Vekili İbrahim Köseoğlu, Hüseyin Şafak’a Başkan Vekili Recep Özkul, Cengiz Tülüben’e.Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çandır,Nuretin Utku’ya ve Meclis Başkanı Hüseyin Cahit Kayan ise Burak Gönen'e plaketlerini verdi

iha
Yayın Tarihi : 31 Ocak 2009 Cumartesi 17:50:30
Güncelleme :31 Ocak 2009 Cumartesi 17:55:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?