1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

ATB'den Tütüncü'ye ziyaret

Antalya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Tütüncü, Antalya’nın menfaatine yapılacak olan projelere destek vereceklerini söyledi.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, vatandaşlardan, sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinden tebrikleri kabul etmeye devam ediyor. Antalya Ticaret Borsası (ATB) Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çandır, Meclis Başkanı Hüseyin Cahit Kayan ve Yönetim Kurulu Üyeleri de Tütüncü’yü makamında ziyaret etti. Başkan Tütüncü’ye, yeni görevinde başarılar dileyen Çandır, daha önceki yönetimlerle Kepez’de çok önemli çalışmalar yaptıklarını belirterek, “Bizim için çok önemli bir yer olan Kepez’e, sizlerin döneminde de önemli hizmetler yapacağımıza inanıyorum” dedi.

Kepez Belediyesi işbirliği yaptıkları Tarımsal Uygulamalı Mesleki Eğitim Merkezi’nin (TUMEM) okulunun açılışını önümüzdeki günlerde yapacaklarını belirten ATB Başkanı Ali Çandır, TUMEM’le, kesme çiçek ve tarım sektörünün iş istihdamı ihtiyacını karşılayacaklarını belirtti. Çandır, hayvan borsası kurulması ve tarım sektörüyle ilgili yaptıkları çalışmalarla ilgili de bilgi verdi.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Antalya Ticaret Borsası’nın, kent için önemli çalışmalar yaptığını ifade etti.

ATB’nin çalışmalarını yakından takip ettiğini belirten Tütüncü, “Geçmiş dönemlerde güzel hizmetler yapıldı. İnanıyorum ki sizler, bu hizmetleri daha da ileriye götüreceksiniz” dedi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 8 Nisan 2009 Çarşamba 13:53:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?