21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

ATİK Başkanı'ndan Türel'e plaket

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Antalya Tenis İhtisas Kulübü (ATİK)'nün genişletilmiş Yönetim Kurulu Toplantısı'na katıldı. ATİK Başkanı Ufuk Parlakdağ, Başkan Türel'e kulübe katkılarından dolayı plaket verdi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, ATİK’in genişletilmiş Yönetim Kurulu Toplantısı'na katıldı ATİK Başkanı Ufuk Parlakdağ, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'in ATİK'e her zaman destek olduğunu belirterek "Başkanımız Menderes Türel, ATİK'in Dilek Sabancı Spor Salonu arkasında bulunan 6 bin metrekarelik alan üzerinde kurulu olan Atik Sporcu Eğitim Merkezi'nin (ATİKSEM) Gençlik Spor Genel Müdürlüğü ile görüşerek yeniden tahsisi için temaslarda bulundu.

Ve bu tahsisin gerçekleşmesini sağladı. Şimdi sadece 3 tenis kort alanı olan söz konusu bölgede 5 standart kort 2 junior kort yapılacak ve 100. Yıl Spor Tesisleri içerisinde yerini alacak. Aynı zamanda ATİK'in alanında Büyükşehir'e ait olan kısmın 3 yıllık kira sözleşmesini yeniledik. Bu anlamda kendilerine sonsuz teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel de, ATİK'in kuruluşundan bu yana Antalya sporuna büyük katkı sağladığını söyledi. Antalya Tenis İhtisas Kulübü'nün sorunlarına kayıtsız kalamayacağını ifade eden Başkan Türel, "100. Yıl Tesislerinin yapılması için gayret gösterdik. Gençlik Spor Genel Müdürlüğü, ATİK'in Dilek Sabancı Spor Merkezi arkasında bulunan alanın tahsisi için, 100. Yıl Projesi başlamadan önce iptal için düğmeye basmış. Biz bunu duyar duymaz, girişimlerde bulunduk. ATİK Başkanı benimle temasa geçti. Ben ise Ankara ile sürekli bu iş için görüşmelerde bulundum. Ve nihayet, herkesin mutlu olacağı sonuca ulaştık. Hem alanın tahsisi gerçekleşti. Hem, içinde bulunduğunuz alanın 3 yıllık kira sözleşmesi yenilendi. Ben kendimi bu ailenin bir parçası olarak görüyorum. Bu nedenle tenis kulübüne hizmetlerimiz uzun yıllar sürecek" dedi.

Antalya Tenis İhtisas Kulübü Başkanı Ufuk Parlakdağ, daha sonra Başkan Türel'e katkılarından dolayı plaket takdim etti. Parlakdağ, Başkan Türel ve eşi Ebru Türel'e ayrıca, tenis çantası hediye etti.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Kasım 2008 Cuma 18:01:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?