7
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Atık su kuyusuna düşen kedi kurtarıldı

Antalya'da, atık su kuyusuna düşerek boğulma tehlikesi geçiren yavru kedi, haberciler ve itfaiyenin iş birliği ile kurtarıldı.

 
Antalya'da dün gece yarısı Yeni Emek Mahallesinde bir evin atık su kuyusuna küçük bir kedi düştüğü ihbarını alan itfaiye ekipleri olay yerine geldi. Mahalleli tarafından ortak kullanılan ve kapağı açık unutulan su kuyusuna düşen kediyi kurtarmak için harekete geçen itfaiye ekipleri, önce kedinin yerini tespit etmeye çalıştı. İtfaiye ekipleri olay yerinde bulunan  kameramandan yardım istedi.

Kuyunun kapağından aşağı sarkıtılan kameranın ışığıyla kedinin yerini tespit eden itfaiye ekipleri çıta yardımıyla kediyi kurtarmaya çalıştı. Yaklaşık 15 dakika kedinin boynundan ipi geçirmeye çalışan itfaiye ekipleri kedinin ipten korkarak kaçması nedeniyle zor anlar yaşadı.

Yarım saatlik çalışmanın ardından kuyuda bir taşın üzerinde bekleyerek nefes almaya çalışan kedinin ayağına ipi geçirmeyi başaran itfaiye ekipleri uzun uğraşlar sonunda kediyi kuyudan çıkardı.

İtfaiye ekipleri, yardımından dolayı habercilere teşekkür etti. Bu arada kuyudan çıkarılan yavru kediye çocuklar "Boncuk" ismini verdi. Kediyi sahiplenmek için birbirleri ile yarışan çocuklar, "Oyun oynarken kuyudan kedi sesleri geldiğini duyduk. Hemen ailelerimize haber verdik. İtfaiye ekipleri yavru kediyi kurtardı. Ona artık çok iyi bakacağız" dediler.

İha
Yayın Tarihi : 18 Temmuz 2007 Çarşamba 14:41:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?