1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

ATSO Başkanı TOBB yönetiminde

ATSO Başkanı Çetin Osman Budak, TOBB yönetim kuruluna seçildi.

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Osman Budak, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin 64. Olağan Genel Kurulu'nda TOBB yönetim kuruluna seçildi.

Kendisine destek olanlara teşekkür eden Budak, "Türkiye ekonomisine en fazla katkı yapan iller arasında yer alan Türkiye'nin "vitrini" konumuyla Türk turizminin lideri olan, örtü altı tarımda öncülük eden Antalya, bütün kurumlarıyla çok güzel bir birliktelik sergilemiştir. Bu süreçte bölge oda ve borsalarımız da örnek bir
dayanışma sergilemişlerdir. Burdur, Isparta ve Antalya Ticaret ve Sanayi Odaları ve Borsalarının bu birlikteliğinin önümüzdeki dönemde çok yararlı işbirliği projelerinin hayata geçirilmesine imkan vereceğine inanıyorum. TOBB Yönetim Kurulu'nda önemli bir sorumluluğum Akdeniz bölgesini ve başta turizm olmak üzere bölgemiz sektörlerini temsil etmek olacaktır. Bu önemli görevi en iyi biçimde yürütmek, bölgemize ve sektörlerimize yararlı olacak somut çalışmalar yapmak en büyük hedefimdir" dedi.

Bu arada Antalya Ticaret Borsası Başkanı Ali Çandır, Ticaret Borsaları Konseyi'ne, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yusuf Keyik ile Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Kerim Aydoğan da Ticaret ve Sanayi Odaları Konseyi'ne seçildi. ATSO Başkanı Budak'ın TOBB Yönetimine girmesinin yanı sıra üç başkanın da konseylerde yer alması bölge odaları arasında sevinç yarattı.

TOBB yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: ''Rifat Hisarcıklıoğlu (Başkan), Yönetim Kurulu Üyeleri Tanıl Küçük (İstanbul Sanayi Odası Başkanı), Nejat Koçer (Gaziantep Sanayi Odası Başkanı), Ender Yorgancılar (Ege Bölgesi Sanayi Odası Başkanı), Hüseyin Üzülmez (Konya Ticaret Odası Başkanı), Murat Yalçıntaş (İstanbul Ticaret Odası Başkanı), Bülent Koşmaz (Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı), İlhan Parseker (Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı), Şadan Eren (Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı), Çetin Osman Budak (Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı), Halim Mete (İstanbul Deniz Ticaret Odası Başkan Vekili), Faik Yavuz (Ankara Ticaret Borsası Başkanı), Mustafa Yardımcı (Edirne Ticaret Borsası Başkanı), Fahrettin Akyıl (Diyarbakır Ticaret Borsası Başkanı), Mehmet Ali Kuseyri (Antakya Ticaret Borsası Başkanı).''

İHA
Yayın Tarihi : 3 Mayıs 2009 Pazar 18:27:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?