21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

ATSO pazartesi günü yeni binasında

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO), 22 Eylül 2008 Pazartesi gününden itibaren, Çevre Yolu üzerindeki Yeni Hizmet Binası’nda hizmet vermeye başlayacak.

Antalya kent merkezinde yoğunluğun giderek arttığını belirten ATSO Başkanı Kemal Özgen, “İşbaşına geldiğimiz günden bu yana kamu kurumlarının kent merkezleri dışına çıkması gerektiğini dile getirdim. ATSO olarak bu konuda öncülük etmekten mutluyuz. Sürekli gelişen ve büyüyen üye sayımız düşünülerek yaptırdığımız yeni binamızda Üyelerimize daha hızlı ve kaliteli hizmet vereceğiz” dedi.

22 Eylül Pazartesi gününden itibaren, ATSO’nun tüm faaliyetlerinin Yeni Hizmet Binası’nda yürütüleceğini belirten Özgen, yeni hizmet binası ile ilgili şu bilgileri verdi;
“8 bin 700 metrekare arsa alanında toplam 15 bin metrekare kapalı inşaat alanına sahip 4 blok şeklinde inşa edilen Yeni Hizmet Binamızda 200 metrekare’lik fuayeye sahip en son teknoloji ile donatılmış bin metrekarelik bir Kongre ve Toplantı Merkezi, Eğitim Salonları, Kütüphane, Sergi Salonları, işlem yapmak için gelen üyelerin yeme içme ihtiyaçlarına cevap vermesi amacıyla kafeterya bulunuyor. Ayrıca binamız engelli üyelerimizin başkasına ihtiyaç duymadan rahatça işlemlerini yapacakları şekilde tasarlandı. Yeni binamızla birlikte üyelerimize verdiğimiz hizmet kalitesi en üst seviyeye çıkacak.”

Taşınma işlemi sırasında ATSO üyelerinin mağdur olmaması için büyük bir çaba sarf ettiklerini belirten Özgen, üyelerin yeni hizmet binasına ulaşımını sağlamak için ücretsiz ring seferleri düzenleneceğini de açıkladı.

Özgen, ATSO Yeni Hizmet Binası’ndan her saat başı kalkacak otobüsün; Gazi Bulvarı Hal Kavşağı – Kepez Belediyesi – Dünya Göz Hastanesi - Otogar Kavşağı – İller Bankası – TEKPA Sanayi Kavşağı – Karayolları Bayındır girişi –Yeni Devlet Hastanesi – Güllük Yüzüncü Yıl Kavşağı – Şarampol Kavşağı – Mevlana Kavşağı – Kızılarık BP Kavşağı – Gazi Bulvarı Hal Kavşağı ve ATSO güzergahında hizmet vereceğini belirterek, tüm üyelerin ücretsiz olarak yararlanabileceğini bildirdi.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Eylül 2008 Perşembe 21:44:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?