7
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

ATSO terörü kınadı

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Üyeleri ve ATSO Meclisi Üyeleri, Hakkari'deki hain saldırıyı kınamak amacıyla bugün Ekim Ayı Meclis Toplantısı öncesi Cumhuriyet Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı'na çelenk koyarak saygı duruşunda bulundu.

ATSO Meclis Üyeleri daha sonra ATSO'ya geçerek Ekim Ayı Meclis Toplantısı'na katıldı. Meclis toplantısının açılışında konuşan ATSO Başkanı Kemal Özgen, "Bugün şehitlerimize karşı önemli bir görevi yerine getirdik. Bütün meclisimize, meslek komitesi üyelerimize ve bizlere katılan diğer arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

ACIMIZ BÜYÜK

Kemal Özgen, bugün Manavgat'ta da bir evladımızın cenaze töreni olduğunu belirterek konuşmasına şöyle devam etti: "Bu nedenle ben Manavgat'a gitmek üzere erken ayrılmak durumundayım. Son iki gündür hepimiz Hakkari'de şehit düşen askerlerimizin, evlatlarımızın üzüntüsü içindeyiz. Öncelikle bir kez daha şehitlerimize Tanrı'dan rahmet diliyorum. Ailelerine, yakınlarına, silahlı kuvvetlerimize ve bütün milletimize baş sağlığı diliyoruz."

Her şehidimizin bizim için büyük bir acı olduğunu anlatan Özgen, sözlerini şöyle tamamladı: "Fakat şunu unutmamalıyız. Şehitlik sadece acı ve üzüntü kaynağı değildir. Şehitlik kutsal bir mertebedir. Bugün nasıl Çanakkale şehitlerini anıyorsak, her şehirdeki şehitler anıtında bu isimler yaşayacaktır. Bir başka husus şehitlerimizin geride bıraktığı aileleri, varsa evlatlarıdır. Onlar da artık bu millete emanet edilmiş değerli kişilerdir. Devletimiz de bu konuda hassastır, milletimiz de hassastır. Şehit ailelerimiz için gerekli her türlü maddi ve manevi destek boynumuzun borcudur. Bu konuda gerekenler yapılmaktadır, yapılmalıdır ve milletimiz bu konuda da müsterih tutulmalıdır."

 

iha
Yayın Tarihi : 23 Ekim 2007 Salı 17:10:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?