8
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

ATSO'dan 30 Ağustos kutlaması

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Özgen, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

ATSO Başkanı Özgen, yayınladığı mesajında, "Türk Milletinin, Türk Silahlı Kuvvetlerimizin ve değerli Antalyalıların 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı ve Türk Silahlı Kuvvetler Günü'nü bütün kalbimizle kutluyoruz" dedi.

85 yıl önce büyük önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk öncülüğünde yapılan ve Türk Ulusu'nun bağımsızlığını, Türkiye Cumhuriyeti'nin payidar kalmasını sağlayan Kurtuluş Savaşı, Türk tarihinin en onurlu sayfası, milletimizin her zaman için en büyük güven kaynağı olduğunu söyledi.

Özgen, yayınladığı mesajında şunları söyledi: "Başkomutan Atatürk ve silah arkadaşlarının bağımsızlık ve özgürlük mücadelesi, Türk milletinin külleri içinden yeniden doğmasının destanıdır. Dünya coğrafyasının en hassas bölgelerinin birinde yaşayan Türk Milleti bugün de Atatürk ve silah arkadaşlarına layık olma sorumluluğu içinde aynı kararlılık ve güvene sahiptir. Yüce Türk Milletinin ve Türkiye Cumhuriyeti Devletinin bugünlere gelmesinde en büyük paya sahip olan Atatürk'ü ve silah arkadaşlarını, tüm şehitlerimizi minnetle ve saygıyla anıyoruz. 85 yıl sonra halen cephede aynı mücadeleyi veren kahraman Türk Silahlı Kuvvetleri'ne şükranlarımızı sunuyoruz."

iha
Yayın Tarihi : 29 Ağustos 2007 Çarşamba 18:52:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?