7
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

ATSO'dan kırtasiye ve gıda yardımı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve Antalya Ticaret ve Sanayi Odası tarafından Ramazan Ayı ile birlikte yeni eğitim öğretim yılının başlaması dolayısıyla dar gelirli ailelere gıda ve kırtasiye malzemesi yardımı yapıldı.

Yeni eğitim yılının başlaması dolayısıyla hazırlanan kırtasiye paketleri, ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Özgen tarafından İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün belirlediği ilköğretim okulları ziyaret edilerek, ihtiyaç sahibi öğrencilere verildi.

Antalya merkezde Perihan Esat Aral, Göçerler, Mustafa Asım Cula, Halil Akyüz, Güzeloba Çamlık ve Merkez Beşkonak İlköğretim Okulları’nın yanı sıra, ATSO’nun temsilciliklerinin bulunduğu Gazipaşa, Akseki, Serik, Kemer, Korkuteli ve Elmalı ilçelerinde ilköğretim okullarında okuyan bin civarında öğrenciye kırtasiye malzemesi yardımı yapıldığını belirten ATSO Başkanı Kemal Özgen, “Her eğitim döneminde Türkiye Odalar ve Birliği ve ATSO olarak Antalya’da ilköğretim seviyesinde öğrenim gören öğrencilerimize ihtiyaçları doğrultusunda kırtasiye malzemesi yardımında bulunuyoruz. Bu uygulamamızı bir gelenek haline getirdik. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın eğitimlerine destek olmayı sürdüreceğiz” diye konuştu.

Öte yandan TOBB ve ATSO tarafından Ramazan Ayı dolayısıyla dar gelirli aileler için hazırlanan bin adet gıda yardım paketi de, her yıl olduğu gibi bu yıl da Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’nün belirlediği 6 toplum merkezinde vatandaşlara dağıtıldı. Fatih, Kepezaltı, Şafak, Sütçüler, Habipler Toplum Merkezleri ile Çocuk Güvenlik Merkezi’nin yanı sıra, Kepez Körler Derneği ve Adalya Vakfı’na da toptan bakliyat yardımı yapıldı.

 

iha
Yayın Tarihi : 18 Eylül 2007 Salı 18:14:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?