1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

ATSO'dan teşekkür ziyareti

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu'nu kabul eden Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner, görev süresi sona erdikten sonra kentin sorunlarının çözümüne yönelik projelerde ATSO ile çalışma arzusu içinde olduğunu söyledi.

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası'nın (ATSO) yeni Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Osman Budak ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner'e teşekkür ziyaretinde bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyete dile getiren Öner, ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Budak'a, Yönetim Kurulu üyelerine ve ATSO Meclis Başkanı Ali Rıza Akıncı'ya yeni görevlerinde başarılar diledi. Öner, ATSO Yönetim Kurulu eski Başkanı Kemal Özgen'e ve eski Yönetim Kurulu üyelerine de başarılı hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

Kepez Belediye Başkanı olmadan önce ATSO Meclis üyeliği görevinde bulunduğunu anımsatan Başkan Erdal Öner, şöyle konuştu: "Antalya Ticaret ve Sanayi Odası'nı, insana deneyim kazandıran bir kurum olarak görüyorum. Bugün siyasette başarılı olmamı, ATSO Meclis üyeliğinden kazandığım deneyime borçluyum."

Ticaret ve sanayi odalarının bir kentin en önemli sivil toplum kuruluşu olduğuna dikkat çeken Öner, ATSO'nun, bu yıl en kalabalık ve en demokratik seçimini yaptığını belirtti. Seçime katılımın yüksek olmasının kendisini mutlu ettiğini anlatan Öner, şunları söyledi: "Geçmişte iş adamları ve esnaf, ticaret ve sanayi odası bize ne veriyor eleştirisini dile getiriyordu. Bu eleştiriyi dile getirenlerin hem seçime hem de odanın çalışmalarına katkısı olmadığı sürece, ticaret ve sanayi odasının işverene, esnafa ne verdiğini görme şansı yoktu. Bu seçimde, iş adamlarımız ve esnaf taşın altına elini koydular. ATSO ile birlikte kentin problemlerinin çözümüne birlikte çalışacaklarına inanıyorum."

Kepez Belediyesi olarak ATSO'nun yeni hizmet binasının yapımına büyük destek verdiklerini hatırlatan Belediye Başkanı Erdal Öner, sözlerine şöyle devam etti: "Belediye Başkanlığı görevim sona erdikten sonra Antalya'nın sorunlarının çözümüne yönelik söyleyeceklerimiz, projelerimiz olacak. Antalya'nın sorunlarının çözümüne yönelik projelerle ilgili ATSO ile fikir alış verişinde bulunacağız, kentin sorunlarının çözümü konusunda ortak projeler geliştireceğiz."

Antalya Sanayi ve Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Osman Budak da, Başkan Erdal Öner'e, ATSO hizmet binasının yapımına verdiği destek, Kepez ve Antalya'ya yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

ANTALYA'YA HİZMET EDENLERİN TECRÜBESİNDEN FAYDALANACAĞIZ

ATSO seçimlerinin, 24 bin 600 üyenin katılımıyla, son derece demokratik bir ortamda şenlik havasında gerçekleştiğini ifade eden Budak, konuşmasını şöyle sürdürdü: "Seçimlere gösterilen ilgi, demokrasi adına bizleri sevindirdi. Yönetim kurulumuzda, her sektörü temsil eden çok tecrübeli arkadaşlarımız var. Seçimler geride kaldı. Şimdi geçmişte başlayan işlerimizi tamamlamayı ve profesyonel bir şekilde hazırlanan projeleri Antalya'ya sunmayı hedefliyoruz."

Antalya'ya hizmet etmiş kişilerin yer alacağı bir danışma kurulu oluşturacakları bilgisini de veren Çetin Osman Budak, sözlerini şöyle tamamladı: "Antalya'da söz sahibi olan, sizler gibi belediye başkanı olarak Antalya'ya değerli hizmetleri olanlarla, proje çalışmalarımızda birlikte olmak istiyoruz. Bunun için ilgili bir danışma kurulu kuracağız. Sizin ortak çalışma teklifiniz de bizleri sevindirdi, gururlandırdı. Çok ciddi bir tecrübeniz var. ATSO olarak, bu tecrübelerinizden, deneyimlerinizden faydalanmak istiyoruz."

İHA
Yayın Tarihi : 19 Mart 2009 Perşembe 11:03:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?