1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

ATSO'dan Tütüncü'ye ziyaret

Antalya Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyeleri (ATSO), Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’yü ziyaret ederek, başarılar diledi. Tütüncü, vizyon projelerle ilçeyi cazibe merkezi haline getireceklerini, küçük esnafın korunmasına yönelik de çalışmalar yapacaklarını söyledi.

ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Osman Budak, Meclis Başkanı Ali Rıza Akıncı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’yü makamında ziyaret etti. ATSO Başkanı Budak, Tütüncü’ye, başkanlık görevinde başarılar diledi.

Budak, Başkan Tütüncü’ye, ATSO'nun “Yerel Yönetimler ve Beklentiler” konulu kitapçığını verdi ve taleplerini iletti. Şehir içerisindeki büyük alışveriş merkezileriyle ilgili sıkıntılarını da anlatan Budak, bu alışveriş merkezlerinin şehir merkezlerinin dışında yapılması isteğini dile getirdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü de, ATSO Başkanı Çetin Osman Budak’ı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB)Yönetim Kurulu Üyeliği’ne seçilmesinden dolayı tebrik etti.

Antalya için her ne güzel proje yapılacaksa destek vermek gibi bir mesuliyetleri olduğunun altını çizen Tütüncü, “Her iki kurumun ortak bir paydası kamuya faydalı olmaktır. Bu payda altında güzel işler yapmak için her zaman işbirliğine hazırım, desteğe varım. Elimizden ne geliyorsa, tüm gücümüzle yanınızda olduğumuzu, sizlerin düşüncelerine destek vereceğimizi bilmenizi istiyorum” şeklinde konuştu.

İlçeye yapacağı projeler hakkında da bilgi veren Başkan Hakan Tütüncü, ilçenin sosyal ve ekonomik alanda gelişmesi için 41 proje hazırladıklarını ifade etti. Tütüncü, vizyon projelerle ilçeyi cazibe merkezi haline getireceklerini, küçük esnafın korunmasına yönelik de çalışmalar yapacaklarını sözlerine ekledi.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Mayıs 2009 Salı 18:51:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?