15
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

AÜ Hastanesi standına yoğun ilgi

AÜ HASTANESİ STANDINA YOĞUN İLGİ

Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’nin 2’inci Anfaş Hetex 2010 Sağlık-Turizmi, Spa Wellness, Talasso, Termal ve Medikal Turizm Fuarı’nda açtığı stand ilgi görüyor. Akdeniz Üniversitesi Hastanesi yöneticileri, 4-6 Mart 2010 tarihleri arasında Antalya Expo Center'da 87 firmanın katıldığı fuarda ziyaretçilere çalışmaları hakkında bilgi veriyor.

Akdeniz Üniversitesi Hastanesi Başhekim Yardımcısı Doç. Dr. Mehmet Arif Yeğin, sağlığın insan hayatının en önemli yapı taşı olduğunu söyledi. Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’nin Türkiye’nin en önemli sağlık merkezlerinden olduğunu vurgulayan Doç. Dr. Yeğin, 3 günlük fuarda yapılan çalışmalar ve tedavi seçenekleri hakkında katılımcılara bilgi verileceğini açıkladı. Doç. Dr. Yeğin, ziyaretçilere yaklaşık 15 dakikalık tanıtım filmi ile Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’nin yaptığı tedavileri özetleyerek bilgilendirdiklerini ve broşür dağıttıklarını belirtti.

“Sağlıkta güvenli tedavi seçeneği son derece önemli” diyen Doç. Dr. Mehmet Arif Yeğin,Anfaş Hetex Fuarı’nın Türk sağlık ve medikal turizmine önemli katkı sağladığını dile getirdi. Doç. Dr. Yeğin, “Antalya sağlıkta son yıllarda çok önemli gelişmeler kaydetti. Akdeniz Üniversitesi Hastanesi sağlık alanında ülkemizin en önemli yapı taşlarından birisi.” diye konuştu. Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’nin standını, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Timur Sindel, Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Levent Dönmez, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Orhan Tolunay, Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Sadık Özmen de ziyaret etti.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Mart 2010 Cuma 15:33:03
Güncelleme :5 Mart 2010 Cuma 15:38:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?