22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

AÜ Hastanesi’nde bayram coşkusu

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ HASTANESİ’NDE BAYRAM COŞKUSU

Akdeniz Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Abdullah Erdoğan ve hastane yöneticileri bir araya gelerek Ramazan Bayramı’nı kutladı.

Hastane yönetimi ile bir araya gelen Başhekim Erdoğan, hayata geçecek önemli projeleri olduğunu hatırlatarak, katkı sağlayan idari personeline teşekkür etti. Kısa bir süre sonra psikiyatri hastanesi ve son teknoloji ile donanmış kemoterapi ünitesinin hizmete açılacağını söyleyen Başhekim Erdoğan, “Önümüzdeki yıl fiziksel alanlarımızı da arttırmayı planlıyoruz” dedi.

Verilen hizmetle mevcut standartların uyumlu ve orantılı olması gerektiğini dile getiren Başhekim Erdoğan, bu nedenle kalitenin son derece önemli olduğunun altını çizdi. Başhekim Erdoğan, “Kısa bir süre sonra enerji planlaması düşünüyoruz. Ayrıca bin 500 araçlık bir otopark projesini hayata geçirmek de hedeflerimiz arasında. Hastane bilgi sistemimiz hizmete girdikten sonra ise kağıt ortadan kalkacak. Bütün işlemler monitörlerden yapılacak” diye konuştu.

Bayramların birlik ve beraberliği artırdığını vurgulayan Başhekim Abdullah Erdoğan, Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’nin büyük bir kurum olduğunu hatırlattı. Başhekim Erdoğan; yoğun iş temposu nedeniyle istenmesede çalışanlar arasında kırgınlıklar olabildiğini ancak bayramların dargınlıkları ortadan kaldırdığını dile getirerek, “Bayramlar kırgınlıkların kalkmasına vesile olan ortamlar oluşturur” ifadelerini kullandı.

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ HASTANESİ’NDE BAYRAM COŞKUSU
AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ HASTANESİ’NDE BAYRAM COŞKUSU
İHA
Yayın Tarihi : 8 Eylül 2010 Çarşamba 12:33:03
Güncelleme :8 Eylül 2010 Çarşamba 16:11:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?