22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

AÜ hentbol takımı sezona hazır

AÜ HENTBOL TAKIMI YENİ SEZONA HAZIR

Türkiye Deplasmanlı Hentbol 1.Lig'de mücadele edecek olan Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Hentbol Takımı'nın rakipleri belli oldu.

1.Lig C grubunda mücadele edecek olan Akdeniz Üniversitesi'nde hedef, ligde ilk 3'de yer alarak süper lig play off'larına katılmak. 24 Ekim'de başlayacak ligde Akdeniz Üniversitesi ilk maçında kendi sahasında Eskişehir Anadolu Üniversitesi ile karşılaşacak.

C grubunda Ankara Emekspor, Akdeniz Üniversitesi, Aydın PTT, Burdur İl Özel İdaresi, Anadolu Üniversitesi, İstanbul Cent Koleji, Bornova Belediyesi, Göztepe, İzmir SGK, Muğla Belediyespor mücadele edecek.

Yeni sezona hazır olduklarını belirten Akdeniz Üniversitesi Hentbol Takımı Antrenörü Tufan Dağseven, “Hedefimiz öncelikli olarak ligde ilk 3 sırada yer alarak play off'a kalmak ve oradan da süper lig vizesi almak” dedi. Çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini belirten Dağseven, “Kadrodan ayrılan arkadaşlarımız oldu. Onların yerlerini doldurmak için transfer görüşmelerimiz devam ediyor. Bütçemiz doğrultusunda takıma takviye yapabiliriz. Forma reklamı için sponsorluk görüşmelerimiz devam etmekte. Sponsorluktan sağlanacak kaynak transferde kullanılacak. Üniversitemizde 40 bin civarında öğrenci ve çalışan var. Antalya'da yer alan büyük firmaların bunu göz ardı etmeyeceğine ve bizlere destek olacaklarına eminim.” şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 11 Ekim 2010 Pazartesi 11:40:03
Güncelleme :11 Ekim 2010 Pazartesi 12:21:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?