21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Auto Show'un yıldızı Cabbar

8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın ölümüne kadar yanından ayırmadığı papağan Cabbar Antalya'da düzenlenen Auto Show'un yıldızı oldu.

8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın ölümüne kadar Marmaris'in Okluk Koyu'ndaki konutunda kalan papağanı Cabbar, Özal'ın ölümünün ardından basın danışmanı Can Pulak ardından da Antalyalı işletmeci Metin Suna tarafından satın alınmıştı. 'Ara' cinsi olan ve yaz aylarında otellerde animasyon grubu ile turistleri eğlendiren papağan Cabbar, Antalya'da düzenlenen Auto Show 2008 Antalya otomobil, ticari araçlar, yan sanayi ve aksesuarları fuarına katıldı.

Fuarda otomobiller ve mankenler kadar ilgi çeken Özal'ın papağanı Cabbar, birbirinden pahalı otomobilleri tanıttı. Mankenlerin de büyük ilgi gösterdiği papağan Cabbar ile fuara katılan davetliler bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Fuar alanı içerisinde Antalya Emniyet Müdürlüğü tarafından kurulan trafik standının da sevgilisi olan papağan Cabbar, burada bayan polis memurlarının omuzlarından inmedi.

Cabbar'ı çok sevdiklerini söyleyen mankenler, "Cabbar bizim kadar ilgi görüyor. O bizi çok seviyor. Erkek olduğu için bize ayrı bir ilgisi var. Sürekli saçlarımızla oynuyor. Erkekler bizle konuştuğu zaman da bizi kıskanıyor" dedi.

 

.
Yayın Tarihi : 18 Nisan 2008 Cuma 10:37:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?