1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Avukata esnaftan saldırı!

Antalya'nın Alanya ilçesinde, İmitasyon olarak satılan giyim eşyalarını tespit etmek için gelen bir spor giyim firması avukatı, sahte ürün tespit için gittiği bir mağazada saldırıya uğradı. Avukat, kaçarak bir bankaya sığındı.

Alanya'da, daha önce tespitini yaptığı dört mağazaya giderek imitasyon ürünleri sattıklarına dair tutanak tutmak isteyen spor giyim firması avukatı Ali Akyol esnafın tepkisine rağmen tutanak tutmaya devam etmek isteyince tartaklandı.

Akyol, linç edilme korkusuyla bir banka şubesine sığınarak 155 Polis İmdat'tan yardım istedi. Yardım talebi üzerine bankaya gelen polisler esnafı dağıtamayınca takviye kuvvet ve Çevik Kuvvet ekibinden destek istedi. Takviye ekip ve Çevik Kuvvet ekibinin gelmesiyle sinirli esnaf güçlükle dağıtıldı.

Firmanın avukatı Akyol, ekip otosu ile bankadan çıkarılarak olay yerinden uzaklaştırıldı. Bir esnaf, yıllardır bu işi yaptıklarını belirterek "Ekmeğimizi bu işten kazanıyoruz. Eğer bu işe kökten çare aranıyorsa imalatçılardan sorulmalı. Bizim anamız ağlamış" diye tepki gösterdi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 26 Ağustos 2009 Çarşamba 12:32:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?