21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Avukatına tecavüze kalkıştı

Antalya'da, genç bir avukata bir iş adamı tecavüz etmeye kalkıştı.

Genç avukat çığlık sesini duyan polisler tarafından kurtarılırken, iş adamı gözaltına alındı.

İcra takibi için Antalya'dan Manavgat ilçesine giden 26 yaşındaki avukat F.Ü.'ye, iki yıldır müvekkili olan ve en son 200 bin Euro'luk bir icra takipliğini üstlendiği H.S.'den telefon geldi. H.S., avukat kadına, davası süren bir konuyla ilgili görüşmek istediğini belirtti. Saat 21.00 sıralarında Manavgat'ta bir restoranda bir araya gelen F.Ü., H.S. ve bir kişi uzun süre oturup yemek yediler. Yemek gece saat 01.30 sıralarında son bulurken genç avukat yanındakilere Antalya'ya dönmesi gerektiğini söyledi.

H.S. de avukata kendisinin de Antalya'ya gideceğini belirterek götürebileceğini söyledi. Bunun üzerine F.Ü. bu teklifi kabul ederek H.S.'nin cipine bindi.

Kısa süre sonra avukat F.Ü.'nün evinin bulunduğu Antalya'nın Konyaaltı ilçesi Uncalı Mahallesi'ne gelindi. Ancak, H.S., avukat kadını evine götürmek yerine mahalle içinde ciple dolaşmaya başladı. Buna kızan F.Ü. de, "Artık neredeyse sabah oldu, beni götürün de evime gidip dinleneyim" dedi. Buna kızan H.S. iddiaya göre cipi yolun kenarına çekerek genç kadına saldırdı.

H.S., avukatına tecavüz etmeye çalışırken genç kadın çığlık atarak yardım istedi. Uzun süre tecavüze direnen F.Ü.'nün yardımına çığlıkları duyan Fatih Polis Merkezi'nde görevli polis memurları yetişti. Sekiz polis memuru genç avukatı H.S.'nin elinden kurtarıp saldırganı gözaltına aldı.

H.S.'den şikayetçi olan Avukat F.Ü., Adli Tıp Kurumu'ndan rapor aldı.

H.S. ise polisteki ifadesinde, "F.Ü. benim sevgilimdi ve ispatlayacağım" dedi.

F.Ü. ise sevgili olduklarının yalan olduğunu, zanlının kendisini kurtarmak için böyle bir şey uydurduğunu söyledi.

İş adamı H.S. ifadesinin ardından sevk edildiği nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Aralık 2008 Cuma 19:15:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?