22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Aydın Boysan kahkahaya boğdu

AYDIN BOYSAN KAHKAHAYA BOĞDU

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Mimar, Ggazeteci ve Yazar Aydın Boysan'ı Antalyalılarla buluşturdu. Boysan, esprili dille anlattığı anıları ve fıkralarla izleyenleri kahkahaya boğdu.

Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından Antalya Kültür Merkezi (AKM) Aspendos Salonu'nda düzenlenen söyleşiyi Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, Antalya eski Belediye Başkanı Selahattin Tonguç ile çok sayıda Antalyalı izledi. Boysan, salonu dolduran Antalyalılara keyifli bir söyleşi sundu.

Dünyaya geldiğinde Vahdettin'in padişah olduğunu söyleyen Aydın Boysan, Atatürk'le karşılaşmasını anlattı. Eski İstanbul'dan nostalji dolu anılarını paylaşan Boysan, 61 yaşında gazete yazarlığına başladığını ve 13 yıl yazarlık yaptığını ifade etti. İlk kitabı yayınlandığında 63 yaşında olduğunu belirten Aydın Boysan, “Bugün 90 yaşındayım ve 39'uncu kitabım basılıyor. Hiçbir zaman hiçbir konuda geç kalınmış olmaz” dedi.

Söyleşisini Mevlana'dan ve Yunus Emre'den alıntılarla süsleyen Aydın Boysan anlattığı fıkralarla kahkaha dolu anlar yaşattı. Boysan sohbetini, “Mutlu bir hayat geçirmek istiyorsanız yaşadığınız hayatı sevmek zorundasınız. Ömür boyu yaşam için çırpınmalısınız. Hiç ölmeyecek gibi yaşamalısınız” diyerek noktaladı.

Aydın Boysan, söyleşinin ardından AKM Fuayesi'nde okurlarına kitaplarını imzaladı.

AYDIN BOYSAN KAHKAHAYA BOĞDU
AYDIN BOYSAN KAHKAHAYA BOĞDU
İHA
Yayın Tarihi : 7 Şubat 2011 Pazartesi 12:03:04
Güncelleme :7 Şubat 2011 Pazartesi 14:43:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?