21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Ayhan Aşan sevenleriyle buluştu

Antalya Büyükşehir Belediyesi 4'ncü Ramazan şenlikleri, tüm coşkusuyla devam ediyor. Antalyalılar bu kez de fantezi müziğin güçlü sesi Ayhan Aşan'ın şarkılarıyla güzel bir Ramazan akşamı geçirdi. 

4'ncü Ramazan Şenlikleri, ilk günkü heyecanı ile devam ediyor. Karaalioğlu Parkı'ndaki etkinliklerde vatandaşlar eğlencenin yanı sıra sosyal etkinliklerle Ramazan akşamlarını dolu dolu yaşamanın keyfine yaşıyor. Geçtiğimiz akşam Karaalioğlu Parkı büyük miradorda sahne alan fantezi müziğinin sevilen sesi Ayhan Aşan, Antalyalılara müzik ziyafeti verdi. 

Ramazan ayında, eğlence ve ibadetin bir arada yaşandığını belirten Aşan, sevilen parçalarının yanı sıra seslendirdiği ilahilerle de izleyenlerden büyük alkış aldı. 

Seyircilerle zaman zaman sohbet eden sanatçı, bazı parçalarını sahneye davet ettiği hayranları ile birlikte söyledi. Askerliğini Antalya'da yaptığını belirten Ayhan Aşan, alanı dolduran vatandaşlara, "Hemşehrilerim" diye hitap etti. Sanatçı, başarılı çalışmalarından dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'i kutladı. Ayhan Aşan, Ramazan etkinliklerinde kendisini Antalyalılarla buluşturan Başkan Menderes Türel'e teşekkür etti.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Eylül 2008 Cumartesi 12:14:30
Güncelleme :20 Eylül 2008 Cumartesi 12:18:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?