1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Aykırı aşk, acı ölüm

Antalya'da birlikte yaşayan 2 genç kızdan birisi intihar ederek hayatını kaybederken diğer genç kız ise silahın tutukluk yapması nedeniyle intiharı gerçekleştiremedi.

Edinilen bilgiye göre, Namık Kemal Bulvarı'nda bulunan bir evde birlikte yaşayan Biyoloji Öğretmenliği mezunu Z.A. (24) ile Açıköğretim Fakültesi öğrencisi 22 yaşındaki E.D.B iddialara göre internette tanışarak birlikte yaşamaya başladı. Antalya'da kendilerine bir ev tutan kızlar, aile baskısının kendilerini rahat bırakmayacağını düşünerek intihar etmeye karar verdi.

Ailelerine hitaben 4 sayfalık bir mektup bıraktıkları öne sürülen 2 genç kız evlerinin salonlarında intihar etmeye kalkıştı. Genç kızlardan Z.A. tabanca ile intihar edip hayatını kaybetti. Ardından tabancayı eline alan E.D.B. isimli diğer kız ise silahı başına dayadıktan sonra tetiğe basmak istedi, fakat silah ateş almadı.

Bunun üzerine genç kız 112'yi arayarak ev arkadaşı için yardım istedi. Olay yerine gelen 112 ambulansı Z.A. isimli genç kızın hayatını kaybettiğini belirledi.
Olay yerine gelen polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.
 

İHA
Yayın Tarihi : 8 Temmuz 2009 Çarşamba 09:58:51
Güncelleme :8 Temmuz 2009 Çarşamba 10:28:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?