21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Ayrılık intihara sürükledi

EŞİNİN DÖNMESİNİ İSTEYEN ŞAHIS İNTİHAR ETMEK İSTEDİ

Antalya'nın Alanya ilçesinde boşandığı eşinin kendisine geri dönmesini isteyen 40 yaşındaki Murat Şahin K., bir apartmanın çatısına çıkarak intihara teşebbüs etti.

Edinilen bilgiye göre, Alanya'nın Mahmutlar Beldesi'nde boşandığı eşinin kendisine geri dönmesini isteyen 40 yaşındaki üç çocuk babası Murat Şahin K., Cumhuriyet Mahallesi'ndeki 4 katlı Saruhan Apartmanı'nın çatısına çıkarak intihara teşebbüs etti.

İşsiz olduğu öğrenilen şahsı çatıda gören vatandaşlar, jandarma, sağlık görevlilerine ve itfaiyeye bilgi verdiler. Alkollü olduğu gözlenen şahıs, jandarma ve vatandaşların ikna çabalarına rağmen çatıdan inmeyi kabul etmedi, ayrıldığı eşinin gelmemesi halinde aşağıya atlayacağını söyledi. Bunun üzerine eski eşi Sevim G. ve oğlu Erdoğan K. ile izinli olduğu öğrenilen Mahmutlar Jandarma Karakol Komutanı Astsubay Kıdemli Başçavuş Cengiz Tok olay yerine geldi.

Çatıya çıkan Erdoğan K., babasını atlamaması için ikna etmeye çalıştı. Daha sonra karakol komutanı Tok ve eski eş Sevim G. de çatıya çıktı ve eski işini ikna ederek intihardan vazgeçirdi. Boşandığı eşine sarılan şahıs, "Beni ve çocuklarımı terk etme" diye ağladı.

Murat Şahin K.'nın ifadesinin alınacağı bildirildi.

EŞİNİN DÖNMESİNİ İSTEYEN ŞAHIS İNTİHAR ETMEK İSTEDİ
EŞİNİN DÖNMESİNİ İSTEYEN ŞAHIS İNTİHAR ETMEK İSTEDİ
EŞİNİN DÖNMESİNİ İSTEYEN ŞAHIS İNTİHAR ETMEK İSTEDİ
İHA
Yayın Tarihi : 28 Mayıs 2011 Cumartesi 19:10:05
Güncelleme :29 Mayıs 2011 Pazar 09:48:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?