21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Aysu Baceoğlu, hapishaneye girdi

Antalya'da, bir alış veriş merkezinde sergilenen ünlü Harley Davidson marka motorların tanıtımına katılan manken Aysu Baceoğlu, temsili hazırlanan hapishaneye girdi.

Ellerinde kelepçe olan Aysu Baceoğlu, "Allah kimseyi buralara düşürmesin. İnsanın özgürlüğünün elinden alınması kadar kötü bir şey yok" dedi.


Antalya'da bulunan Migros Alışveriş Merkezi, Harley Davidson marka motorlarının tanıtımını podyumların tanınmış mankeni Aysu Baceoğlu'nun katılımıyla tanıttı. Tarihi motosikletler üzerinde poz veren manken Baceoğlu'na Antalyalılar yoğun ilgi gösterdi. Aysu Baceoğlu daha sonra 'polis' yazısının bulunduğu bir motorun yanına kurulan temsili hapishaneye girdi. Ellerine kelepçe takılan Aysu Baceoğlu'na Antalyalı mankenler Alona Öztürk ve Ece Kaya eşlik etti. Demirparmaklıklar arkasında poz veren Aysu Baceoğlu, "Allah kimseyi buraya düşürmesin. İnsanın özgürlüğünün elinden alınması kadar kötü bir şey yok. Para ve servet hiçbir şey; ama özgürlük her şey" dedi. Tuğba Özay'a geçmiş olsun dileklerinde bulunan Baceoğlu, "2 dakikadır buradayım ama psikolojim bozuldu. Allah kimseyi buraya düşürmesin" diye konuştu.

..
Yayın Tarihi : 22 Haziran 2008 Pazar 11:07:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?