22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Azeri çocuklar Kemer Belediyesi'nde

23 Nisan etkinlikleri için Antalya'ya gelen 30 kişilik Azerbaycan Asiman Uşap ve Yeni Yetmeler Folklor Grubu, Kemer Belediyesini ziyaret etti.

Öğrencileri Kemer Belediyesi Başkan Vekili Şükran Kuyumcu karşıladı. Başkanlık makamında Azerbaycanlı öğrenciler şiirler okuyup, ülkelerinden getirdikleri hediyeleri Başkan Vekili Kuyumcu'ya sundular. Kemer'i gezme imkanı da bulan konuk ekip, kendilerine özgü hazırladıkları hamur işlerini ve Azerbeycan'ın haritasından oluşan tabloyu Başkan Vekili Şükran Kuyumcu'ya verdiler.

Grup Liderleri Vahit Selimov, yaptığı açıklamada "Bizleri burada misafir eden ve Kemer'in güzelliklerini bizler ile buluşturan başta Kemer Belediye Başkanı Hasan Şeker olmak üzere tüm emeği geçenlere teşekkür etmek istiyoruz. 23 Nisan'da dünya çocukları gibi biz de Türkiye'de ve Kemer'de bu bayramı büyük bir coşku ile kutlayacağız. İlk defa Türkiye'ye ve Kemer'e gelen öğrencilerimiz var. Onlarda Türk çocuklarının bu özel günlerinde bayramlarında, onlarla beraberler" dedi.

Kemer Belediye Başkan Vekili Şükran Kuyumcu, “Azerbaycan'dan gelen misafirlerimize hoş geldiniz diyorum. Onların çocuk bayramlarını kutluyorum" dedi.

.
Yayın Tarihi : 22 Nisan 2008 Salı 12:13:01
Güncelleme :22 Nisan 2008 Salı 12:13:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?